Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Тошко Йорданов продължи темата с разпространения фалшив статус

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8Тошко Йорданов продължи темата с разпространения фалшив статус
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Журналистите от Нова телевизия отново юнашката говорят неистини

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

Тошко Йорданов продължи тематиката с публикувания подправен статус на Слави Трифонов в обществената мрежа, като нападна публицисти от родна телевизия, че са заблудили феновете.

" Забавното беше, че ми споделиха, че в Нова телевизия в предаването им " Пресечна точка ", мисля, че по този начин се споделя, защото Слави по-късно денем разгласява към този момент Facebook статус негов си, който си е разгласил на неговия Facebook, и е същински, та водещият или там екипът им, са го подвели и са споделили, че аз съм споделил, че Facebook статусът, този на Слави от следобяд, е подправен. По принцип е обикновено хората да се объркат, естествени жители, които като видят нещо във Facebook, общо взето нямат филтър за кое е истина, кое не е. Но публицистите от Нова телевизия още веднъж, за следващ път, откакто си спомня там дето ми ядоха ушите за една имитация за Крумовите закони, още веднъж юнашката експертите приказват лъжи.



Слави в действителност, уважаеми сътрудници от Нова телевизия, пусна Facebook статус мнение по тематиката за Петър Илиев, само че следобяд, а това от сутринта, за което аз съм приказвал, дори съм го поставил на снимчица, е подправено. Правете някаква разлика сред нещата, не е мъчно да се ревизира какво му написа на Фейсбука на Слави ".

С тези думи Тошко Йорданов откри днешното издание на " Студио Хъ " по Телевизия 7/8.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР